Aki szemfüles, akciós téli gumikhoz jut.

Szponzorált tartalom

téli gumi akció

téli gumi akció

A kollégám már régóta keresett egy új lakást Budapesten, amikor végre megtalálta a tökéleteset, bár minden olyan volt, amit elképzelt, de a fürdőszoba még felújításra szorult. Először elbontotta a régi, elavult burkolatot és új csempéket helyezett el. Az új csempék nagyon szépek voltak, modernek és tökéletesen passzoltak a lakás egészéhez, amin nem lepődök meg, nagyon jó ízlése van. A felújítás nem volt könnyű munka, de a kollégám úgy döntött, hogy mindent maga csinál, hogy minél többet spóroljon. Végül sikerült elkészítenie a tökéletes fürdőszobát, amely tükrözte az ízlését és stílusát. Büszkén mutatta meg nekem a végeredményt, ami tényleg csodálatos volt. Mondtam is neki, hogy legközelebb hozzánk is jöhet felújítani.

Amikor munkába indult, látta, hogy új téli gumira lesz szüksége, így hát felkereste a gumidiszkont webshopot, ahonnan tavaly is rendelt már. Szerencsére még volt pár olyan téli gumi a készletükön, amire neki szükséges van, így gyorsan megrendelte őket. Amikor megérkeztek a gumik, a kollégám nagyon örült, hogy ismét kiváló minőségű gumikat sikerült rendelnie az autójához, és rögtön elkezdte őket feltenni. Azt is mesélte, hogy szezonon kívül akár másnap kiszállítják a megrendelt gumikat, főszezonban pedig 4-5 nap alatt érkezik meg a kiválasztott gumi.

Nagyon fontos időben cserélni a gumikat, és erre mindig odafigyelni az évszaknak megfelelően, ugyanis, ha nem így teszünk, saját magunk és a többi utazó életét is veszélyeztetjük. A téli gumikról azt kell tudni, hogy különösen jól tapadnak a hideg, csúszós útfelületen, mivel az abroncsok összetétele olyan, hogy képesek megtartani az autót az úton a zordabb időjárási viszonyokban is, nagyon jó tapadást biztosítanak hóval és jéggel borított utakon. Ezen kívül a téli gumik mélyebb mintázatúak, ami növeli az autó irányíthatóságát és stabilitását a téli időjárásban. A biztonságos vezetéshez elengedhetetlenek a minőségi téli gumik.

Az új téli gumik megvásárlása nem mindig egyszerű, főleg, amikor nagyon számít, hogy mire költ az ember, mivel az árak eltérőek lehetnek a különböző boltokban és webshopokban, és még a márkák között is lehetnek eltérések ugyanolyan típusú guminál. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ár nem mindig a legfontosabb szempont, mivel a minőségi téli gumik növelik az autó biztonságát a téli időjárásban nagyon fontos, hogy megbízható webáruházból történjen a rendelés, ahonnan biztos, hogy jó minőségű gumikhoz juthatunk. Érdemes összehasonlítani az árakat, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy az elsődleges szempont az autógumi minősége, így olyan biztonságos webáruházból érdemes rendelni, mint a gumidiszkont, ahol akár téli gumi akciókba is belefuthatunk.

A téli gumi akció árak nyomon követhetők a weboldalon, ahonnan akár 5390 Ft-tól lehet vásárolni téli gumit másnapi kiszállítással, mivel sok gumi van raktáron, így könnyen tudják biztosítani a másnapi szállítást. De akkor se kell megijedni, ha a kiszemelt gumi nincs raktáron, ugyanis beszerzik. Ha pedig több autógumi is szimpatikus, egyszerűen összehasonlíthatjuk a gumik adatait, ha a listában bejelöljük az autógumikat, majd pedig megnyomjuk a kijelölt termékek összehasonlítása linket. Ekkor megjelennek egymás mellett a kiválasztott gumik, aminek köszönhetően nagyon egyszerűen össze lehet hasonlítani az egyes gumik adatait. A rendelés ebből az összehasonlító listából is könnyedén leadható.

A kollégám nagyon örült annak, hogy ilyen gyorsan el tudta intézni az új téli gumi vásárlást, de annak még inkább, hogy kedvező áron jutott hozzá a minőségi gumikhoz a gumidiszkontnak köszönhetően, és biztos volt benne, hogy az új gumik megérik az árukat. Az autó így már készen állt az őszi és téli időjárásra.