A következőket kell vennem karácsonyra: óriás plüssmaci, kávéfőző, bluetooth kapcsolatos MP3-lejátszó.

Szponzorált tartalom

BestMarkt

BestMarkt

Nagy családban nőttem fel, ami azt jelenti, hogy három testvérem van. Többnyire nagyon boldoggá tesz, hogy mindig ennyi ember vesz körül. Főleg azért, mert összetartó csalás vagyunk, nagyon jó a kapcsolatunk.

A sok testvér azonban néha tud nagy fejtörést okozni. Főleg az olyan esetekben, amikor karácsonyi ajándékot kell vásárolni. Ennek a fő oka pedig az, hogy mindhárman különböző érdeklődésűek, ráadásul ketten idősebbek húszévesnél, a legkisebb öcsém viszont csak nyolc éves, így korosztályi szempontból is eltérnek az igényeik.

Általában vadászom az olyan webáruházakat, ahonnan több különböző dolgot is meg tudok vásárolni egyetlen rendeléssel. Idén az egyik barátnőm ajánlása alapján nagy valószínűséggel a BestMarkt nevű webáruház lesz a kis karácsonyi segítőtársam. Vagyis innen fogok megrendelni mindent. Ugyanis a BestMarkt olyan internetes bolt, ahonnan plüssmacit, kávéfőzőt és MP3 lejátszót is tudok venni egyetlen rendeléssel.

A BestMarkt egy nagyon széles termékkínálattal rendelkező webshop

A BestMarkt egy rendkívül széles termékkínálatot felmutató internetes áruház, ahonnan számos nagyon különböző dolgot beszerezhetünk mindössze egyetlen rendelés leadásával.

Az áruház fő profilját a különböző elektronikai termékek jelentik. Vagyis itt mindent megkaphatunk, ami egy kicsit is kapcsolódik az elektronikához. Vásárolhatunk új vagy használt (de természetesen kiváló minőségű) asztali számítógépeket és laptopokat. Válogathatunk számítógép alkatrészek széles kínálatából, a processzortól a memóriáig. Vehetünk különböző okoseszközöket, mint például mobiltelefont vagy okosórát. De szemezgethetünk rengeteg szórakoztató elektronikai árucikk közül is az okos TV-től kezdve az e-book-olvasón át az MP3-lejátszókig. Továbbá találunk autóhoz, autózáshoz kapcsolódó termékeket (mondjuk GPS-t). Kerti gépeket, mint például a fűnyíró. És konyhai elektronikai cikkeket is, mint mondjuk a kávéfőző.

Az elektronikai cikkek mellett azonban a BestMarkt oldalán számos egyéb kategóriába tartozó dolgot is találunk. Olyan cuccokat, amik köszönőviszonyban sincsenek az elektronikával. Így például válogathatunk rengeteg gyerekjáték közül az óriás plüssmackótól a játékfegyvereken keresztül a LEGO és Playmobil játékokig. Vásárolhatunk virágültetéshez szükséges dolgokat, kerti bútorokat és kempingezéshez szükséges cuccokat (mind sátrat, mind pedig sátrazós matracot). És olyan lakásdekor termékeket is, mint a szőnyeg vagy a falióra.

A felsorolást még hosszan lehetne folytatni, a lényeg azonban az, hogy ebben a webáruházban akkor is mindent be tudsz vásárolni karácsonyra, ha rengeteg nagyon különböző dolgot kell venned.

A házhoz szállításnál mindenkire gondolnak

A BestMarkt oldalán a vásárlással és házhoz szállítással kapcsolatos általános szerződési feltételekről is tájékozódhatunk. A feltételeket elolvasva biztosak lehetünk abban, hogy ez egy nagyon biztonságos internetes bolt, ahonnan teljes nyugalommal rendelhetünk akármit.

Mivel webáruházról van szó természetesen lehetőségünk van arra, hogy a termékeket teljes egészéből otthonunk kényelméből vásároljuk meg, átvételükhöz pedig egyetlen lépést se kelljen tennünk. A házhoz szállítást az áruház olyan ismert futárcégek segítségével végzi, mint a GLS. Az egyes házhoz szállítási költségekről az oldalon tájékoztató jellegű infókat is találunk.

Akkor is tudunk rendelni a BestMarkt-ról, ha nem tehetjük meg azt, hogy a kiszállítás napján otthon ülünk és várjuk a futárt. Ugyanis lehetőségünk van GLS és FOXPOST csomagponton történő átvételre is. Ezek várható költségeiről a weboldal szintén tájékoztatást ad.

Ezeken kívül pedig rendelésünket személyesen is átvehetjük a cég budapesti üzletében. Az üzlet egyébként garanciális szervizként is működik. Vagyis a náluk vásárolt termékeket a garancia időtartama alatt javíttatni is tudod náluk.

A BestMarkt szerintem sokaknak hatalmas segítség lehet például olyan esetekben, mint a karácsonyi ajándékvásárlás. Ha érdekel egy webáruház, ahol szinte mindent megvásárolhatsz úgy, hogy ehhez csupán egyetlen rendelést kell leadnod, akkor irány a bestmarkt.hu.