A legjobb és legnépszerűbb autótisztító szerek és eszközök.

Szponzorált tartalom

autó karbantartás

autó karbantartás

Lakásfelújítás alkalmával sok dolgot kell mérlegelni. Nem mindegy, hogy milyen lakásról van szó, egy régi lakással és egy új lakással teljesen máshogy kell bánni. Más eszközöket kell használni, más típusú anyagokra van szükség az egyes felületeknél. Az sem mindegy, hogy csak egy festést kell kivitelezni, vagy ennél komplexebb feladatról van szó. Minden lakásfelújításnál alapvető feladat végig gondolni, hogy pontosan mi a célunk, mit akarunk elérni, és mire lesz pontosan szükségünk. Sok mindent akár mi magunk is el tudunk végezni, de érdemes szakemberhez fordulni a kritikusabb munkákat illetően. Költségoldalról nézve pedig az sem mindegy, hogy van elegendő megtakarításunk vagy esetleg hitelben kell gondolkodni. Fontos, hogy mielőtt bárminek is nekivágunk, tényleg legyen meg a tervezési folyamat is, hiszen sokszor csak a végeredményt látjuk magunk előtt, ami csalóka lehet. Ahhoz, hogy minden valóban úgy valósuljon meg, ahogy azt fejben elképzeljük, össze kell szedni a pontos igényeket, fel kell mérni a piacon a lehetőségeket az alapanyagokról, utána kell nézni a megfelelő szakembereknek. Összegezve azt mondhatjuk, hogy egy lakásfelújítás alapos felkészülést igényel.

Ahogyan a lakásunknál is ügyelni szeretnénk arra, hogy minden rendben legyen, a felújítás során ne merülhessenek fel problémák, a végeredmény pedig minden igényt kielégítsen, ugyanilyen odaadással fontos ügyelni az autónk állapotára is. Ahogyan a lakásfelújítás után mindent megteszünk annak érdekében, hogy a felújított lakás sokáig olyan szép maradjon, mint a felújítás pillanatában, ugyanígy az autónkra is tekintettel kell lenni.

Tisztítás és ápolás – Autó – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból!

Az előbbi mondtat az egyik legfontosabb, amire figyelnünk kell, ha van autónk. A rendszeres karbantartás kívül és belül nagyon fontos, és természetesen a tisztaságra is oda kell figyelni, amiben az olajwebshop nagy segítség tud lenni számunkra. Nem csak azért, hogy szépen mutasson az autó, hanem hogy hosszabb életű legyen, és természetesen a higiéniai szempontok sem utolsók.

Milyen tisztítószereket, eszközöket találsz az Olajwebshop kínálatában?

Az olyan kisebb tételtől kezdve, mint egy autóillatósító az autóápoló kendőkön át a felújító szettekig különféle lehetőségek közül választhatsz.

A Wunder-Baum autóillatosítókkal bármikor friss illatot varázsolhatsz az autódba. Választhatsz barack illatú, vanília illatú és új autó illató légfrissítők közül. Ezeket az autó belterében elhelyezve gyorsan felfrissítheted a légteret. Az árak egységárban vannak, így mindegyik illatot ugyanolyan áron szerezheted meg. Én szívesen veszek többfajta illatot és kedvem szerint váltogatom a különböző illatokat. Mindig dobok néhányat a rendeléseimhez, mivel nagyon jó áron lehet itt hozzájutni.

Természetesen autóillatosítót nem azért kell használni, hogy mindenféle foltból származó illatot elfedjünk. Ha ilyen történne, akkor megfelelő tisztítószert kell keresni a kínálatban és azzal elvégezni a szükséges tisztítást.

Ami takarításnál elengedhetetlen az egy szivacs vagy egy kendő, amivel az autót át lehet törölni. A szivacsok kínálatába is érdemes alaposabban beleásni magadat, mivel az univerzális szivacsok mellett találhatsz olyan speciális szivacsokat is, mint például a rovareltávolító szivacs. Több márkától is találhatsz rovareltávolító szivacsot, köztük a jól ismert német SONAX márkától is. Ez a márka az autóápolási termékek területén komoly szerepet tölt be, Németországban konkrétan az autóápolás csúcsa. A rovareltávolító szivacsok könnyen, gyorsan és karcmentesen távolítják el az autó üveg, lakk és műanyag felületeiről a rovar szennyeződéseket. Kapható olyan szivacs is, aminek mindkét oldalán más anyag van, így az egyik a finomabb szennyeződések eltávolítására használható, míg a másik oldala a durvább szennyeződések eltávolításában lesz nagy segítségedre.

Az autótisztító kendők nem csak a tisztításban vannak a segítségedre, hanem a felületek szárításában is. Egyes kendők mindkét tulajdonsággal rendelkeznek, ilyet is találhatsz az olajwebshop kínálatában. Ezeket a kendőket úgy készítik, hogy rendkívül jól bírják magukba szívni a vizet és a szennyeződéseket, így biztos lehetsz abban, hogy nagy segítségedre lesznek az autód takarítása során. Külön kiemelném a szarvasbőr kendőt, ami lehetővé teszi a csík- és szöszmentes felszárítást legyen szó akár lakk, akár üveg felületekről, amiknél a legfontosabb, hogy csík- és szöszmentesek legyenek.

Sokféle sampon, tisztítószer, valamint védő és tömítő spray is szerepel az Olajwebshop termékkínálatában. Ezek közül nekem nagy kedvencem a Sonax Fényező sampon koncentrátum. Nem csak nagyon gyorsan, de igazán alaposan és látványosan fel tudja oldani a közúti szennyeződéseket a Sonax Fényező sampon, és mindezt úgy, hogy maximálisan kíméli a kezelt felületet. Régóta használom, nagyon jól bevált termék. A webshopban 1 literes kiszerelésben megtalálod. A másik kedvencem, amit szintén rendszeresen be szoktam szerezni magamnak és a párom autójában is rendszeresen használjuk, az a Sonax ProfiLine Általános tisztítóhab. 400 ml kiszerelésben lehet megvásárolni a webshopban. Ez egy olyan aktív tisztítóhab, amit különböző felületeken jól lehet használni. Az olajat, zsír, szilikont, nikotint, bármilyen szennyeződést, köztük a rovar szennyeződéseket is könnyedén és rendkívül hatékonyan eltávolítja az üveg és a lakk és a gumi, valamint a műanyag felületekről. A használata nagyon egyszerű, csak rá szoktuk fújni a felületekre, majd pedig határozott mozdulatokkal áttöröljük vele az autót. Az ablakot is ezzel szoktuk takarítani, gyönyörű csillogó lesz tőle.

Neked is fontos, hogy a legjobb minőségű tisztítószerekkel ápold az autódat? Akkor nincs más dolgod, mint az alábbi linkre kattintva megnézni az Olajwebshop széles kínálatát és lecsapni a legjobb autótisztító szerekre:

Tisztítás és ápolás – Autó – Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból.

Az Olajwebshop termékei elérhetőek online a webáruházukon keresztül, a kiszállítás országos, így mindenki számára elérhető lehetőség. Ha pedig Budapesten élsz, vagy a környéken jársz, akkor akár az egyik üzletükbe is elmehetsz. Budapesten négy szaküzletüket is megtalálod, amelyekben hétfőtől péntekig 8-17 óra között személyesen is a segítségedre tudnak lenni. Az üzletek pontos címét és elérhetőségét is megtalálod a webshopban.

Amennyiben pedig úgy döntesz, hogy online rendelsz, akkor is még ott van a személyes átvétel lehetősége, ha pedig ez nem járható út, akkor választhatsz a többféle szállítási lehetőség közül. Kiskereskedelmi mennyiség esetén maximum 20 kg-os csomagot tudsz kiszállítással kérni futárral vagy Pick Pack Pontos átvétellel. Mindkét esetében az árak azonosak, ami úgy néz ki, hogy 9.999 Ft-ig 1990 Ft, míg 10.000 és 19.999 Ft között csupán 995 Ft a kiszállítási és az utánvételi díj. 20.000 Ft-tól pedig már teljesen ingyenesen a szállítás. Amennyiben nagykereskedelmi mennyiségben rendelnél, akkor egyedi szállítási díjazásra kell számítanod, amit minden esetben az adott megrendelés össztömege és a kiszerelések függvénye határoz meg. A szaküzletben természetesen mindkét esetben díjmentesen veheted át a csomagot, és még a szuper jófej eladókkal is megismerkedhetsz. Bármilyen szállítási mód mellett döntesz, fizetni tudsz készpénzben, bankkártyával a futárnál vagy akár online a webáruházban is.

Az autóápoló szerek mellett érdemes elmerülni az oldal főprofiljában, ami a kenőanyag, hiszen megbízható forrásból, prémium minőségű termékekhez juthatsz hozzá. Akár régi, akár új autód van, mindegyik típushoz meg fogod találni a megfelelő motorolajat. Ha pedig nem tudod, hogy merre indulj a témában, az ügyfélszolgálat és a boltban az eladók segítőkészen ellátnak majd tanácsokkal, illetve akár konkrét terméket is tudnak javasolni, hogy ha nem tudod, hogy a te autódhoz milyen motorolajra van szükség.