Ha címkenyomtatás, akkor csakis jó minőségben!

Szponzorált tartalom

címkenyomtatás

címkenyomtatás

Címkék mindenütt felbukkannak: az élelmiszerboltban a termékeken, a háztartási kis- és nagy gépeken és még sorolhatnánk. A lényeg az, hogy mindenütt szükség van rájuk, hiszen fontos információkat közölnek és mivel ragasztó található a hátoldalukon, ezért tartósan fent is maradnak az árun. De mire van szükség ahhoz, hogy ilyen matricákat nyomtathassunk? A címkenyomtatás kellékei: címkenyomtató, kellékanyag, szoftver, mely alkalmas a nyomtatásra.

Ezek az elengedhetetlen elemei a címkenyomtatásnak, melyhez mindent megtalálhatunk a Duna Shop kínálatában! Hol lehet szükség etikett címkék nyomtatására? A vonalkódos azonosítás sok könnyebbséget hozott magával, hiszen ennek köszönhetően egy kisebb felületen is elférnek a legfőbb információk, amelyeket a megfelelő eszköz segítségével nem csak olvasni lehet, hanem kezelni is. A törvényi előírásnak megfelelően a címkenyomtatás, avagy az árukísérő címkék nyomtatása elengedhetetlen része a mindennapoknak.

Egy átlagos boltban, üzletben napi szinten kerülnek fel új címkék a termékekre. Ezek folyamatos utánpótlásáról csak úgy gondoskodhatunk, ha címkéket nyomtatunk. A címkenyomtatás saját készülékkel is megvalósulhat, ha úgy kalkulálunk, hogy jobban megéri, mint kiadni egy másik félnek ezt a munkát. A címkék készülhetnek tekercses címkenyomtatóban vagy tintasugaras, lézeres nyomtató segítségével egyaránt. De nem mindegy, hogy a címkenyomtatás során milyen alapanyagokat használunk fel és milyen berendezéssel nyomtatunk. Ezek feltárásában és megoldásában segít a Dunashop.hu!